چالشهای فروش زمین مشاع با مجوز قانونی در سال 1404
چالشهای فروش زمین مشاع با مجوز قانونی در سال 1404
Blog Article
خودروی سواریفروش آپارتماناجاره آپارتمانموبایلصندلی و نیمکتحیواناتوسایل شخصیخدماتاستخدامتلویزیون
ممکن است زمین یا باغ مورد نظر شما درون بافت قرار نگرفته باشد یا دارای مجوزهای لازم نبوده و قانونی نباشد.
خرید زمین در کدام یک از مناطق حومه تهران برای ساخت ویلا مناسب تر است؟
آیا تا کنون به این فکر کرده اید که می توانید یک باغ میوه، در همین حوالی تهران برای خودتان داشته باشید؟ برای کسانی که به باغ، باغبانی، درخت و میوه علاقه مند هستند و دوست دارند به ثمر نشستن درختان را به نظاره بنشینند، این گزینه می تواند بسیار جذاب باشد!
یعنی حتی این امکان وجود ندارد که یکی از شرکا، به میزان سهم خود از ملک مشاعی را بفروشد. زیرا اساسا محدوده سهم وی مشخص نبوده و در کل ملک پراکنده است.
افراز ملک مشاع حالتی است که در آن میتوان ملک را دقیقا متناسب با سهم شرکا تقسیم کرد. در واقع در افراز، ملک باید قابل تقسیم کردن باشد. مثلا زمین به طور کل قابلیت تقسیم شدن دارد (البته در شرایطی ممکن است متناسب با سهم شرکا، قابل افراز نباشد)، اما یک واحد آپارتمان را نمیتوان بین چند شریک افراز کرد.
کاهش خواص هر کدام از درختان را قید می کردین که به خواص و مضرات انها پی میبردیم با تشکر از شما
برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
موضوع مهم دیگر، آب است. هر جا آب باشد، آبادانی هم هست. این جمله از همواره شنیده ایم. منطقه تهراندشت در سرخاب، از دیرباز به دلیل وجود آب فراوان، صنعت کشاورزی و باغبانی قدرتمندی داشته است.
سلام من در یکی از روستاهای پلدختر به اسم واشیون میخوام درخت بکارم میشه بگید چه درختی بزارم که زود بزرگ بشه و ثمر داشته باشه و خوب و مقاوم باشه
هیچ یک از شرکا قادر نیستند به صورت مستقل اقدام به اجارهدادن دارایی نمایند.
فاز سه بیشتر شامل مسکن مهر است و در فاز چهار، زمینها و خانهها با زیربناها و متراژهای بالاتر پیدا میشود که برای سرمایهگذاران more info با بودجههای مالی بیشتر مناسب است.
همچنین، بررسی کاربری زمین از طریق استعلام از شهرداری یا مراجع محلی اهمیت دارد. برخی زمین ها دارای کاربری کشاورزی، صنعتی یا تجاری هستند و ممکن است تغییر کاربری آن ها دشوار یا غیرممکن باشد.
در قوانین مدنی کشور ما اصطلاحی وجود دارد که به آن «حق شفعه» میگویند. این حق در ماده ۸۰۸ قانون مدنی به شکل زیر توضیح داده شده است: